Update: 30 november 2021

We begrijpen goed dat je vragen hebt over de voortgang van de zorg van impegno ten tijde van het coronavirus. Door middel van deze pagina houden wij je op de hoogte van onze coronamaatregelen. Let op: ook als je gevaccineerd bent is het belangrijk om de coronamaatregelen na te leven.

De zorg loopt door

Onze zorg loopt gewoon door. Indien mogelijk fysiek en anders digitaal. We houden ons aan het advies van de Rijksoverheid om zo veel mogelijk afstand te bewaren.

Klachten

Wanneer je klachten ervaart, zoals verkoudheid, koorts of hoesten, dan kan een afspraak niet doorgaan (wel digitaal). Hetzelfde geldt ook als je in quarantaine zit. Wij verzoeken je dringend om dit vóór jouw afspraak door te geven aan jouw hulpverlener. Dit geldt ook voor jouw hulpverlener. Wanneer hij/zij klachten ervaart kunnen er geen afspraken (wel digitaal) plaatsvinden.

Bovenstaande geldt vooralsnog ook als jij en/of je hulpverlener gevaccineerd is, totdat de Rijksoverheid hier anders over beslist.

Afspraak op vestiging

Desinfecteer je handen voor de afspraak begint en aan het einde van de afspraak. Draag een mondkapje en houd minimaal 1,5 meter afstand. Kom alleen naar de afspraak (jeugd uiteraard uitgezonderd), tenzij anders is afgesproken met je hulpverlener.

Huisbezoek

Begeleiding / Jeugd & Gezin

We doen wat nodig is, ook in deze tijd. Dit betekent dat we in overleg met jou bepalen of en hoe we huisbezoeken inzetten. Jouw doelen staan hierin voorop en afwegingen worden gemaakt in overleg met jou en jouw hulpverlener. Huisbezoeken kunnen doorgang vinden als de medische- en hygiënevoorschriften van het RIVM gehanteerd kunnen worden.

Huishoudelijke ondersteuning

We spannen ons zoveel als mogelijk in om de zorg door te laten lopen. We houden ons aan het advies van de Rijksoverheid om zo veel mogelijk afstand te bewaren.

@Alle rechten voorbehouden. impegno 2021